Over ons

Samen kunnen we meer!

Met Start 2 Ultra gaan we samen op avontuur. In 6 maanden tijd begeleiden we je van 20km naar 50km. We gaan samen op pad en zo word ook jij een Ultraloper!

Cor van Disseldorp:

Ik ben een NLP Master Coach, ultra-loper  en erkend Trailrun Trainer. Ik hou van buiten zijn en het ontwikkelen van mensen. De combinatie van beiden vind ik fantastisch. Ik kan er intens van genieten als iemand zijn eigen overtuigingen kan loslaten en zo van de gebaande paden af kan gaan.

Chris van Beem:

NLP master en ervaren ultra trailrunner. Ik ben het levende bewijs dat je meer kunt dan je denkt en heb een brede trailrun ervaring waaronder: UTMB Mont Blanc en TOR. Al ruim 12 jaar ben ik actief in het delen en ervaren van trails door heel Europa. Ik haal mijn plezier uit het motiveren en enthousiasmeren van mensen en geniet van het buiten zijn en mooie plekken ontdekken.

Geraldine Beckers:

NLP master coach, praktisch verbinder en enthousiast trailrunner. Met ruim 20 jaar ervaring als crisismanager weet ik wat stress met een mens doet en kan ik je helpen te leren omgaan met het onverwachtse.

Ik haal plezier uit het omgaan met mensen, luisteren, analyseren, samenvatten en teruggeven en zo verder helpen door bewust te maken van wat belangrijk is in het verder komen.